Alle Verzekeringen op een rij

verzekeringen Wij zetten hier de verschillende verzekeringen op een rij. Bijna iedereen heeft een aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering en woonverzekering. Daarnaast wordt veel gekozen voor een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering en reisverzekering.

Uitvaartverzekering

In het geval van uw overlijden zullen uw nabestaanden in een sowieso al moeilijke fase met lastige keuzes geconfronteerd worden. Bij het maken van deze keuzes is het laatste waar je aan wil denken wat de financiele gevolgen van sommige van deze keuzes zijn. Om te voorkomen dat u naasten hierbij voor financiële problemen komen te staan kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Bij Monuta kunt u kiezen uit verschillende pakketten die geheel op uw wensen en natuurlijk uw budget afgestemd zijn.

Bij een uitvaart ontstaan vaak meer kosten dan u zou denken. Denkt u hierbij aan grafsteen, rouwkaarten, bloemen, muziek, crematie, de plechtigheid, de kist en nog veel meer. Ookal wenst u een simpel pakket of juist een zeer uitgebreide ceremonie, u kunt dit allemaal gemakkelijk regelen bij Monuta, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij uitvaartverzekeringen maakt men een onderscheid tussen natura verzekeringen en kapitaalverzekeringen. Bij een kapitaalverzekering wordt een bepaald bedrag aan uw nabestaanden uitgekeerd waarmee zij uw uitvaart kunnen organiseren. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door uw polisvoorwaarden en uw premie. Bij een natura verzekering daarentegen worden in plaats van een bedrag de diensten en producten zelf uitgekeerd. Dat wil zeggen dat in dit geval de verzekeraar de uitvaart samen met de partners waar overeenkomsten mee zijn gesloten zal regelen. Door de meeste mensen wordt een combinatie van de twee het prettigst ervaren. Op deze manier blijft er ruimte voor uw nabestaanden zelf nog met het deel wat uitgekeerd wordt een deel van de ceremonie in te vullen.Dit geeft flexibiliteit en tegelijkertijd zekerheid.

Monuta biedt meerdere soorten pakketten aan: basis, plus, top, flexibel en geld. Alleen de optie “geld” is een pure kapitaalverzekering, de andere pakketten zijn een combinatie van natura en kapitaalverzekering. Afhankelijk van hoe uitgebreid uw wensen zijn kiest u één van de pakketten. De adviseurs van Monuta helpen u graag in een persoonlijk advies gesprek om het pakket te kiezen wat het beste bij uw situatie, wensen en budget past. U kunt ten aller tijden een vrijblijvende afspraak maken en over de mogelijkheden informeren. Het is tegenwoordig tevens mogelijk om online zelf uw uitvaartverzekering samen te stellen.

Nieuws over overlijdensrisicoverzekeringen

Uitvaart liefst zo goedkoop mogelijk en zonder ongewenste gasten - Assurantie Magazine

Assurantie Magazine

Uitvaart liefst zo goedkoop mogelijk en zonder ongewenste gasten
Assurantie Magazine
Prijs is voor veel Nederlanders de belangrijkste keuzefactor bij de eigen uitvaart. Uit onderzoek van uitvaartverzorger- en verzekeraar Monuta blijkt dat 44% van de Nederlanders het belangrijk vindt dat de plechtigheid zo goedkoop mogelijk is. Ook ...

en meer »
Bron: Google.nl Meer

Informatiedag op natuurbegraafplaats Maashorst - Arena Lokaal

Arena Lokaal

Informatiedag op natuurbegraafplaats Maashorst
Arena Lokaal
Heel veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Logisch, je wilt niemand opzadelen met kosten. ?Je plekje in ons natuurgebied regel je nu bij leven, en ook financieel. Betalen kan sinds kort ook in termijnen. Daar was veel vraag naar en ...

Bron: Google.nl Meer

Zomerserie (23) ? Ruud van der Wal (Monuta): 'Meenemen uitvaartverzekering ... - Assurantie Magazine

Assurantie Magazine

Zomerserie (23) ? Ruud van der Wal (Monuta): 'Meenemen uitvaartverzekering ...
Assurantie Magazine
?Het is hard nodig dat intermediairs de uitvaartverzekering meenemen in het adviesgesprek met de klant, want uit diverse marktonderzoeken blijkt dat drie op de tien Nederlanders onvoldoende middelen hebben om de kosten voor een uitvaart te betalen.

Bron: Google.nl Meer

Onafhankelijke informatie

Deze website geeft onafhankelijke informatie aan consumenten over het financiele product verzekeren.
Lees meer ...

Vragen

Welke verzekeringen zijn er?
Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Huisdierenverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Woonverzekering
Zorgverzekering